7 gün 24 saat hizmet vermeyi taahhüt ediyoruz

Biz Kimiz ve Neredeyiz ?

BİLBERK BİLGİSAYAR REKLAMCILIK SAN. DIŞ TİC. LTD .ŞTİ. 

Şirketimiz 1995 yılında kurumsal müşterilere bilişim teknolojileri konusunda satış ve satış sonrası destek hizmetleri vermek amacıyla kurulmustur. 

Genç ve dinamik kadrosuyla kuruluşundan günümüze kadar müşterilerini anlamaya ve onların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaya özen göstermiştir. Şirket politikası olarak amatör ruh ve profesyonel yaklaşım ilkelerini daima ön planda tutan şirketimiz birçok müşterisi ile çok uzun süreli ilişkiler kurabilmeyi başarmıştır. 2004 yılında başlatılan yeniden yapılanma ve yeni teknolojilere odaklanma çalışmaları neticesinde Muadil Kartuş ve Printer Teknolojilerine yatırım yapılmasına karar verilmiştir. Bu konuda yapılan distribütörlük anlaşmalarının yanı sıra 1,5 yıllık titiz ve sabırlı bir çalışma sonucunda tamamen Şirketimiz bünyesinde tasarlanan ve üretimi Yurtdışında yapılan Berk-Jet Kartuşları Mart 2004 sonlarında piyasaya sunulmuştur. Şirketimiz halen Printer Parça ve Tüketim malzeme ürünleri ve diğer kompanentler konusunda yürütmekte olduğu distribütörlük çalışmaları yanında tasarım ve üretim faaliyetlerine tüm hızıyla devam etmektedir. Yeni tasarlanan Şerit ve Toner gibi yeni ürünleri de yakın bir zaman içerisinde satışa sunulacaktır. Üretimini yaptırmış olduğumuz ve dağıtıcılığını üstlendiğimiz tüm ürünlerimiz ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi olan partnerlerimiz tasarım, üretim, montaj ve diğer tüm imalat süreçlerini bu sisteme taşımıştır. 

Vizyonumuz:

Şirketimizin gelecek için ana hedefi Muadil Kartuş ve Printer Parçaları Teknolojileri konusunda gerekli tüm ihtiyaçlara cevap verebilen ve kendi alanında lider şirket haline gelmektir. Özellikle Türkiye’nin özgün olarak tasarlanıp üretilen ilk birkaç markalarından biri olma özelliğini de taşıyan Berk-Jet Muadil Kartuş ve Printer Parçaları üretimi ve yeni ürünlerin geliştirilmesi konusundaki yatırımlara devam etmek de öncelikli hedefler arasındadır.   

Misyonumuz:

Müşterilerimiz ve iş ortaklarımız ile doğru platformlarda sıkı ilişkiler kurarak onları anlamaya ve ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaya ilk kurulduğu günkü heyecanıyla devam etmektir

Değerlerimiz:

Sorumluluk , Müşteri ve çalışan mutluluğu , Güvenilirlik, Dürüstlük, Mükemmeliyet , Takım Çalışması ,Yönetim , Başarı , Karşılıklı saygı ve sevgi

İletişim:

İstanbul, Şişli, Mecidiyeköy, Gülbahar Mahallesi Sütçüler Sokak No:2/a

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir